LET THE UNIVERSE

25,00

Samarretes de cotó i tallatge ample. Impressió digital d’alta qualitat, rentar a màxim 30ºC i del revés per conservar el disseny. Fixa’t en les talles (quarta imatge). 

****

Cotton t-shirts and wide cut. High quality digital printed, I recommend to wash them at a maximum of 30ºC. Look at the size chart (following image). 

 

Clear

Informació d’enviament

Els enviaments es fan dos cops per setmana. Les despeses d’enviament inclouen el transport i l’embalatge del producte. El paquet s’envia mitjançant l’empresa de missatgeria TIPSA (entreguen en 24/48h). Aquest enviament proporciona un número de seguiment per poder localitzar el paquet. Un cop enviem la teva comanda, t’enviarem un correu electrònic amb el número de seguiment perquè puguis rastrejar el paquet. Si no reps aquest correu electrònic vol dir que encara no l’hem enviat.

És important que el número de telèfon que proporcionis sigui correcte perquè és el mitjà a través del qual la persona transportista es posarà en contacte amb tu en cas de no trobar-te a casa. Si no et troben una primera vegada, et faran un truc i acordaran amb tu un dia i hora per a fer una segona entrega.

* Recollides a La Magrana: en el cas que hagis seleccionat l’opció de recollir el producte al nostre estudi (a Sabadell), ens posarem en contacte amb tu quan ho tinguem preparat perquè ho puguis venir a buscar (24/48h).

* Devolucions: no s’accepten canvis ni devolucions. Pel que fa a les samarretes fixa’t bé en el tallatge que apareix explicat al producte.
En cas que t’arribi el paquet en mal estat, envia’ns un correu electrònic a lamagranaespai@gmail.com amb l’assumpte PROBLEMA ENVIAMENT.

error: Content is protected !!