Portrait of a lady on fire

18,00

Il·lustració en mida A4 (21*29,7cm). La impressió és en paper offset de 250 gr.

**************************

Illustration in A4 size (21*29,7cm). Printed on 250 gr offset paper.


In stock

Informació d’enviament

Els enviaments es fan dos cops per setmana. Les despeses d’enviament inclouen el transport i l’embalatge del producte. El paquet s’envia mitjançant l’empresa de missatgeria TIPSA (entreguen en 24/48h). Aquest enviament proporciona un número de seguiment per poder localitzar el paquet. Un cop enviem la teva comanda, t’enviarem un correu electrònic amb el número de seguiment perquè puguis rastrejar el paquet. Si no reps aquest correu electrònic vol dir que encara no l’hem enviat.

És important que el número de telèfon que proporcionis sigui correcte perquè és el mitjà a través del qual la persona transportista es posarà en contacte amb tu en cas de no trobar-te a casa. Si no et troben una primera vegada, et faran un truc i acordaran amb tu un dia i hora per a fer una segona entrega.

* Recollides a La Magrana: en el cas que hagis seleccionat l’opció de recollir el producte al nostre estudi (a Sabadell), ens posarem en contacte amb tu quan ho tinguem preparat perquè ho puguis venir a buscar (24/48h).

* Devolucions: no s’accepten canvis ni devolucions. Pel que fa a les samarretes fixa’t bé en el tallatge que apareix explicat al producte.
En cas que t’arribi el paquet en mal estat, envia’ns un correu electrònic a [email protected] amb l’assumpte PROBLEMA ENVIAMENT.

error: Content is protected !!