Postal hivern

4,00

Postal mida A6 impresa en paper texturitzat 250gr. Sobre craft inclòs 🙂

In stock

InformaciĂł d’enviament

Els enviaments es fan dos cops per setmana. Les despeses d’enviament inclouen el transport i l’embalatge del producte. El paquet s’envia mitjançant l’empresa de missatgeria TIPSA (entreguen en 24/48h). Aquest enviament proporciona un nĂşmero de seguiment per poder localitzar el paquet. Un cop enviem la teva comanda, t’enviarem un correu electrònic amb el nĂşmero de seguiment perquè puguis rastrejar el paquet. Si no reps aquest correu electrònic vol dir que encara no l’hem enviat.

És important que el número de telèfon que proporcionis sigui correcte perquè és el mitjà a través del qual la persona transportista es posarà en contacte amb tu en cas de no trobar-te a casa. Si no et troben una primera vegada, et faran un truc i acordaran amb tu un dia i hora per a fer una segona entrega.

* Recollides a La Magrana: en el cas que hagis seleccionat l’opciĂł de recollir el producte al nostre estudi (a Sabadell), ens posarem en contacte amb tu quan ho tinguem preparat perquè ho puguis venir a buscar (24/48h).

* Devolucions: no s’accepten canvis ni devolucions. Pel que fa a les samarretes fixa’t bĂ© en el tallatge que apareix explicat al producte.
En cas que t’arribi el paquet en mal estat, envia’ns un correu electrònic a [email protected] amb l’assumpte PROBLEMA ENVIAMENT.

error: Content is protected !!