Condicions de venda

 

LES SEVES DADES I ÚS DE LA PÀGINA

La informació o dades personals que ens faciliti, seran tractats amb l’establert a la Política de Privacitat. Al fer ús de la pàgina web consentiu el tractament de la informació, dades i declareu que tota la informació o dades que ens faciliteu son certes i es correspon amb la realitat.

Per utilitzar aquesta web i realitzar comandes us comprometeu a no realitzar cap comanda falsa o fraudulenta, i facilitar-nos les dades necessàries de forma veraç i exacte. En cas de no oferir la informació necessària, no podreu realitzar la comanda.

Per a fer compres cal que sigueu major de 18 anys, i tenir capacitat legal per a generar contractes mitjançant aquest portal.

COM ES FORMALITZA EL CONTRACTE

Per poder realitzar una comanda, el client ha de seguir els procediments de la compra online i ha de ser major d’edat. Els passos que seguirà son els següents:

Afegir aquells productes que desitgi a la cistella de compra.

Verificar la comanda on hi ha els articles seleccionats i el preu total.

Introduir les dades i la direcció d’entrega.

Introduir les dades de pagament i confirmar.

El contracte queda formalitzat amb l’autorització del pagament de la comanda, a més un cop realitzat aquest procediment el client rebrà un correu electrònic confirmant el seu encàrrec.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. En cas de dificultat per fer entrega de la comanda per falta d’estoc, s’informarà al client a través d’un correu electrònic i se li facilitarà informació de productes substitutoris, i/o en cas de no voler-los es procedirà al reemborsament de la quantitat abonada.

PREU I PAGAMENT

El client accepta pagar a Mireia Tattoo la quantitat especificada en el moment de compra.

En cas de que hi hagi un error en el preu d’algun producte que ja hagi estat adquirit, ens posem en contacte amb el client oferint la possibilitat de confirmar la comanda o anul·lar-la.

Els preus dels productes que s’ofereixen inclouen el 21% d’IVA.

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu del producte.

El pagament s’ha de realitzar prèviament al lliurement del producte, de manera que no s’efectuarà l’entrega fins que no s’hagi rebut el total del pagament, aquest es pot fer a través de:

– Targeta de crèdit, dèbit

L’import dels diferents productes poden ser susceptibles a veure’s modificats, però en cap cas es veuran afectades aquelles comandes que ja han estat confirmades.

ENVIAMENTS

Les entregues es realitzen en un termini de 6 i 10 dies laborables quan el producte estigui en estoc, i durant la setmana, quedant exempts així els dissabtes i diumenges, i dies festius. Enviament amb número de seguiment per poder localitzar el paquet. Un cop feta la comanda, rebràs el número de seguiment per poder saber la ubicació del paquet en tot moment.

En cas de que no es pogués complir amb la data d’entrega, se l’informarà degudament i li donarem la opció de seguir endavant amb una nova data, o pel contrari procedir al reembossament total del preu pagat.

REENVIAMENTS

Al ser enviament certificat t’has de trobar a casa en el moment de rebre la comanda. En cas contrari et deixaran una notificació per passar per correus. Si passats 15 dies no t’has acostat a la oficina a buscar-ho, el paquet serà retornat. Perquè te’l torni a enviar hauràs de tornar a abonar les despeses d’enviament.
Es procedirà de la mateixa manera quan el motiu de la impossibilitat de l’entrega vingui donada per errors en les dades d’enviament (adreça, telèfon o e-mail). En ambdós casos els cost addicional d’aquests enviament aniran a càrrec del client.

Es realitzen enviaments a Espanya, en cas de voler l’enviament a una altre zona, poseu-vos en contacte.

DESPESES D’ENVIAMENT

5,50€ per comanda

DEVOLUCIONS I CANVIS

No s’accepten canvis ni devolucions. Pel que fa a les samarretes, fixa’t en el tallatge que apareix explicat al producte.

En cas que t’arribi el paquet en mal estat fes-m’ho saber escrivint un correu a lamagranaespai@gmail.com amb l’assumpte PROBLEMA ENVIAMENT.